Gabbling

If you want to drop a few lines to the band – or to other fans visiting thepingpage – this is the place to do it. No word is wasted, no letter too lame:

99 Comments on “Gabbling”

 1. En kveld jeg ikke kommer til å glemme med det første.
  En fantastisk bra konsert Ping!

 2. Endelig fant jeg fram til sida deres!
  Mitt første møte med dere var på Bylarm for noen år siden 🙂 Imponerende konsert på John Dee!

 3. The new track won’t play!
  I am lost.. Please help!

 4. Mr Osaki: Sorry about that – should be fixed now!

  Nyfrelstfan: Takk skal du ha, velkommen inn i Pingvarmen 🙂

 5. Irriterende at jeg ikke hadde hørt dere før nå, uvanlig og svært artig musikk dere lager!

 6. Nå har vi gravd oss dypt ned i studio-sumpen for å gjøre ferdig neste album – Discotheque of Darkness. Vi regner med storslått release-konsert i juli/august!

 7. Veldig bra musikk ,The castle massacre.
  Tilfeldig at æ fikk høre om dokker:)

 8. Hei Georg, og takk for hyggelig tilbakemelding! Håper skiva gir deg en overvekt av gode opplevelser 🙂

 9. Just wanted to drop the site a note and say looks great.. Cool name too

 10. Gleeeeeder meg til nytt album i sommer jeg. Like mye som jeg gleda meg til julealbummet og albummet forrige sommer…… 🙂

 11. ryktene sier det blir plate på oss 1 august, det var på tide gutter 😉

 12. the live tracks are awesome, but the sound sucks, sorry

  But otherwise
  brilliant songs Ping!

 13. Takk for tilliten! Vi kommer snart ut av vårt mørke, fuktige studio og drar noen låter på en tørr scene i et solfylt Oslo. Sjekk innom snart for oppdateringer!

 14. Yo! Når får almuen glede av å se dere på scenen igjen?

 15. Nå begynner vi å bli sultforet for gode konsertopplevelser, vil Ping snart bidra til å mette våre behov? Vil samtidig takke for alle flotte konsertopplevelser så langt!

 16. Hvorfor har dere gjort “The Castle Massacre” utilgjengelig? Det er det beste konseptalbumet som er blitt laget av et norsk band, og det det første jeg har lyst til å vise frem til mine venner på f.eks singlecellsoftware.com og andre fora for musikkmakere.
  Jeg fatter det ikke! Riktignok har dere laget ytterst lyttverdige album før og etter ´Castle…´, jeg elsker albumene deres. Men å ikke la verden få ta del i ´The Castle Massacre´? Greit for dere, kanskje, men stakkars verden som ikke får høre det mesterverket! Heldigvis har jeg ordna meg med ei spilleliste så jeg kan lytte til den når som helst.

  Det gjør litt vondt å si det, men når jeg skryter av et norsk band (og jeg skyter veldig, når det passer seg sånn) , vil jeg gjerne vise frem det ypperste de har laget.
  Den beste inngangsporten til Ping-musikk er ´Castle´, nettopp fordi det er et konseptuelt album – skreddersydd for kresne ører; Det bygger seg opp melodisk, raser avgårde med de fæleste disonnasene man kan drømme om og tar seg ned, leker med lytteren, tar seg opp, skifter rytmer —– i en rekkefølge som rent psykologisk appellerer til fler enn de hardbarka proghuene. Deretter er veien kort til de andre albumene som også krever aktiv lytting – for dere begår ikke døgnfluemusikk. Deres musikk vokser og vokser. Den har lag på lag og har ingen holdbarhetsdato.

  Jeg skjønner dette med inntjening på et påkostet produkt, og et ønske om større etterspørsel pga. nysgjerrighet. Men å gjemme bort et helt album? Jeg fatter det ikke. Hva eller hvem bestemmer sånt? For det kan da ikke være glemmeboka som lokker?
  Neste år er det 10 år siden Castle ble utgitt. Kan man da forvente jubileumsutgivelser på rød, grønn, gul, blank og marbel vinyl? Jeg hadde gladelig kjøpt dem alle! Og det vet jeg om mange som hadde gjort.

  The Castle Massacre er den beste norske skiva som er blitt sluppet i Norge, til og med når man sammenlikner med Quice Maya (Popol Vuh) eller det langdryge dobbeltalbumet ´Friendship´av Junipher Greene.

  Sett ´The Castle Massacre´ fri!… i alle fall til neste år! 🙂

 17. Hei Britt! Takk for mange hyggelige ord.
  Vet ikke helt om jeg forstår hva du sikter til med at The Castle Massacre er utilgjengelig? Nå brant vel de fleste av våre vinyler opp i brannen forleden, men vi kommer til å bestille flere. Og den er i alle fall tilgjengelig på Wimp.

 18. Hei Pong – Ping har hatt fokus på innspilling de siste månedene. Og vi har dessverre ingen umiddelbare planer om konsertvirksomhet. Men når det skjer – da altså – da blir det moro 🙂

 19. Hvis vi snakker om Castle på Spotify så er det det tyske distribusjonsselskapet Normal Records som har tatt denne ut, sikkert sammen med hele katalogen sin. Utenfor vår kontroll mao, men går jo an å høre med de om de kan gjøre et unntak, eller om den snart blir tilgjengelig igjen.

 20. Heya i’m for the primary time here. I came across this board and I find It truly
  helpful & it helped me out a lot. I am hoping to give something back and help
  others like you aided me.

 21. We would love to have you at the Hogan Acker Night! We Will gladly pay for your services! Please contact Jeff Ogg at 443-9856 or cell (928) 533-9194.

 22. Although price increases have been less than one percentage point above general inflation since 1994, these increases including the effect of general inflation still contribute significantly to the total increase in drug spending donde comprar priligy mexico Respiratory Failure in a Child Due to Type 2 Postobstructive Pulmonary Edema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *