Ping/NLO – EP (2004)

Ping & No Life Orchestra - Cover

In addition to a tour with No Life Orchestra (NLO), we released an EP on Luftvaffel Records.

BUY “THE CASTLE MASSACRE” ON iTUNES

Reviews

“Ping spiller en slags prog-electro-punkjazz-miks, som om Frank Zappa og Stereolab skulle kollidert i et studio. Vokalen og melodiene er hemningsløst skrudde, og smilet er limt fast etter andre omgang i spilleren. Mer fra Ping!” (Harald Fossberg i Aftenposten om Ping og NLOs EP – 5/6)

“Fryden ligger i måten Ping “tuller” frem verdige sanger, og samtidig viser musikalsk mangfoldighet som fører med seg smilet. Som stemningsskapende fuglesang i skogen, overrasker Ping med elektroniske effekter og viser at det er mer til musikken enn det som først møter øret.” (Universitas om Ping og NLOs EP)

“Åpen musikk for åpne ører!”(Vegard Enlid i Adresseavisen om Ping og NLOs EP – Terningkast 5)

“Kommer jeg til å bruke en uke på denne anmeldelsen? Ja, steike heller, jeg har jo spilt denne plata nonstop siden lenge før Jul og jeg koser meg meg med den fremdeles. Utsøkt! Ja, jeg vil kjøpe den forrige plata disse hysterisk interessante fyrene har laget, “It’s a picnic” fra år 2000. Hva spiser man for å bli så kreative som Ping? Ping er som The Residents på giktsyre med hjerneavstøpet til Frank Zappa i garasjelyd og roperten til Bill Nelson.” (Morten Engh i Rockeweb om Ping og NLO – karakter 5 av 6)

“I never heard a band like Ping, these guys combine electronic music with Garage and it sounds really cool! This is strange music, but it’s a lot of fun to listen to Ping.” (Ralf Burkart, Daredevil Magazine om Ping og NLO – karakter 6 av 7)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *